BudMax Logo
Български (България)English (United Kingdom)
icon-mail icon-map
 
 
 
Стратегия, мисия и приоритети
Вторник, 08 Юни 2010 14:05

СТРАТЕГИЯ

BudMax ЕООД (дъщерно дружество на Arabesque Group) е един от най-големите и най-разнообразни дистрибуторите на едро в България, Румъния, Сърбия, Молдова и Украйна. Предоставя най-висококачествени продукти и услуги с добавена стойност за професионални клиенти и крайни потребители.

С над 16-годишен опит в отрасъла, BudMax е доказал се и доверен партньор на своите клиенти, които могат да разчитат, че това, от което се нуждаят, ще бъде доставено където трябва и когато трябва.

Ние сме специализирани в предоставянето на стоки и услуги на широк кръг от клиенти с акцент върху изпълнители, строители, специалисти по поддръжката, държавни и общински организации и промишлени предприятия.

B15-2

Стратегията на BudMax е да предостави на строителните компании всичко необходимо за цялостния процес. При това целият избор е концентриран на едно място. Елиминират се всички излишни движения, загуба на време и транспортни разходи.

МИСИЯ

B10

За реализиране на корпоративната си мисия BudMax набляга на следното:

- непрекъснато подобряване на нивото на техническаподготовка на целия персонал, осъществяващ контактите, за да бъде възможно предлагането на най-добрите решения на нашите клиенти.

- подобряване на инфраструктурата и продължаване на  процеса на изграждане на все повече пространства за обслужване, с големи складови площи и с предлагане на все повече улеснения.

- развитие на логистичната дейност, така че да може да се спази максималния срок и възможността за безплатна доставка на всяка поръчка в условията на непрекъснато нарастващ брой клиенти.

- непрекъснато разнообразяване на продуктовата гама, за да се предложи на клиентите най-новото, появило се на строителния пазар, както и пълната гама на продуктите.

- установяване на по-близки партньорски отношения с вътрешните и външни доставчици, за да могат те даизпълняват нашите поръчки навреме и качествено.

- поддържане на търговски отношения оттипа “win-win” с всички наши клиенти с цел създаване предпоставки за дълготрайни отношения.

ПРИОРИТЕТИ

Най-висококачествени стоки всеки ден

Ние доставяме предлаганите стоки от най-добрите производители, на възможно най-ниски цени и гарантираме на клиентите си, че ще им предложим възможно най-атрактивните персонални оферти.

B05

 

Изключителен избор

Нашите клиенти ще могат да избират измежду над 25 000 артикула по всяко време, и винаги ще могат да намират нужните материали, за да превърнат идеите си в реалност.

B06

 

Професионална консултация

Членовете на нашия екип са специалисти в областта на строителните материали и “Направи си сам”. Независимо от интересите и търсенията на клиента - пълна гама строителни материали, обновяване, реставриране, ремонт или разширение на дома - нашите консултанти винаги ще дадат напътствия за всеки артикул и ще предложат професионален съвет.

B13